Het magazine Glutenvrij en 100% lekker! ligt nu in de winkel.

cover

Hij ligt al even in de winkel en afgelopen weekend mocht ik het magazine Glutenvrij ook ontvangen.

Glutenvrij is het magazine voor iedereen die glutenvrij eet en daarop volop wil genieten. Kijk naar de mogelijkheden, niet naar de grenzen! Deze slogan staat groot op de site van Glutenvrij.

Het magazine ligt de komende weken nog in de winkel. Ook kan je het magazine online bestellen.

In dit magazine staan 95 glutenvrije recepten voor mensen met een glutenintolerantie en voor hen die ervoor kiezen glutenvrij te eten als onderdeel van een gezond dieet. Van brood tot de heerlijkste snacks en maaltijden. In dit magazine vind je onder andere basisrecepten voor filodeeg, bladerdeeg of zanddeeg. Ook staan er recepten in voor brood.

Ik hoop binnenkort de tijd te vinden om wat van deze recepten uit te proberen. Vooral de basisrecepten spreken mij aan.

Hebben jullie al recepten uit dit magazine uitgeprobeerd?

Advertenties

3 thoughts on “Het magazine Glutenvrij en 100% lekker! ligt nu in de winkel.

    • Ik zie nu pas je reactie. Zat tussen de spam..Ik kan ook niet zo goed met kant en klaar bladerdeeg werken. Ik ben dus heel benieuwd. Bak momenteel niet zo veel, maar ga het zeker een keer uit proberen.

  1. Ik heb vandaag de quiche met spinazie en ricotta gemaakt. Super lekker en het levert ook mooie foto’s op met een heel ei erin 😉 Ik heb het wel met kant en klaar bladerdeeg gemaakt, volgende keer maar eens met zelf gemaakt bladerdeeg proberen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s