Eten bij Pa en Ma in Schalkhaar

logo Eten bij Pa en Ma

Gisteren gingen we onverwachts uit eten nadat we een heerlijke middag in Deventer hadden doorgebracht. Nou zijn er in Deventer gelukkig meerdere adressen waar je heel goed terecht kunt als je glutenvrij moet eten, maar we wilden eens wat anders.

Nu had ik al eens op een van de forums op Facebook gelezen dat je goed terecht kunt bij Eten bij Pa en Ma in Schalkhaar (Deventer).

Kort voordat we ergens wilden eten even gebeld en ja hoor glutenvrij is geen probleem en omdat in ons geval Dion glutenvrij is werd er een aparte pan aangezet, zodat hij ook patat mee kon eten.

Op hun site schrijven ze er het volgende over:

Allergie

Heeft u een Allergie? Geen enkel probleem bij Pa & Ma.

Wij vinden het bijzonder fijn om ook voor mensen met een allergie, lekker te kunnen koken en een echte beleving op tafel te zetten! Aangezien wij alles dagvers bereiden is het geen enkel probleem om met een allergie bij ons te eten. Wij vinden het echter altijd wel fijn als wij dit van te voren weten, zodat wij hier tijdig onze gerechten aan kunnen passen. Hierdoor kunnen mensen met een allergie ook van de totale beleving van Pa & Ma genieten!

eten bij pa en ma hoofdgerecht

Dion genoot volop van de sparerib en van het andere lekkers! Alles op deze foto is glutenvrij.

 

13668969_962165527234804_1888059571548164517_n

Een deel van het dessert was hier al op! Hij vond het heerlijk!


Het moet gezegd worden we hebben heerlijk gegeten en de kinderen hebben onderwijl heerlijk met takken gesjouwd terwijl wij buiten op het terrasĀ  zaten.

Ze betrekken diverse specifieke glutenvrije producten van Simone’s Glutenfree Bakery. Zo was er behalve sorbet ijs nu ook eens een brownie en iets anders lekkers als dessert te krijgen voor Dion.

Wij gaan hier zeker nog eens heen!

4 thoughts on “Eten bij Pa en Ma in Schalkhaar

    • Leuk!! Dacht dat ik al gereageerd had, maar blijkbaar is er wat mis gegaan. Wij hebben daar heerlijk gegeten. Ze hebben geen speciaal kindermenu.Nu vinden wij dat niet erg, maar kreeg elders reacties dat dat als bezwaarlijk wordt gezien. Wij hebben overigens wel een opmerking over het glutenvrije brood gemaakt. Dat was wel erg dik en in onze ogen te droog. Verder was het echt goed voor elkaar.

  1. Dat is nog eens leuk om uiteten te gaan met pa en ma bij Eten bij Pa en Ma. We hebben trouwens ter plekke wel wat over het te dikke en in onze ogen te droge glutenvrije brood gezegd . Hopelijk hebben ze daar wat meegedaan.

  2. Pingback: De 3 beste blogs van juli ’16 (+ 11 recepten) | Ik ben glutenvrij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s